Quizen 2 juli

Eric quizmaster och han påstår det är en myt att SOS står för Save Our Souls, SOS ska inte stå för någonting. Kvack? Massa andra knepiga frågor gjorde inte saken bättre utan TLA har fortfarande bara 2 inteckningar så finalplatsen är inte säkert i hamn. En vinst till vore bra. Men då måste vi kunna sådant som vilka två andra dog också  i samma flygplansolycka som Buddie Holliday (Ritchie Valens, and the Big Bopper) eller vad heter de sju romanerna av C S Lewis om Narnia. Eller vilken kung slogs Braveheart med: Edward Longhshanks. Etc. Suck. Spitfires vann vilket är rätt bra i sammanhanget.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Quizen 2 juli

  1. Buddy Holly says:

    Som sagt: Buddy Holly.

  2. wendel says:

    Tack för korrekturläsningen! Som verkar vara från källan också! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s