Quizen 14 maj

Glest andra onsdagen i rad tror jag, det är visst fotboll och hockey. Brian ställde omväxlande frågor fast jag saknar anagrammen. Vilket var det första mordet som skedde i teve under pågående sändning? Vi hade rätt på att det var när Lee Harvey Oswald sköts av Jack Ruby. Vad har Berlin International och Phantasia gemensamt? Jo de är båda filmfestivaler. Och så var det sorgligt att fotot av någon som absolut inte är lik sig längre föreställde Elizabeth Taylor i stora solbrillor, fast killarna sa de kände igen henne på läpparna och så fick vi rätt på det också. Men vi lyckades bara få ihop 14 poäng ändå vilket i och för sig bara var två och ett halvt poäng mindre än vinnarlaget TSP.

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s