Lördagspromenad 3 maj 2008

oväntat besök
Ett blommande körsbärsträd att förlora sig i. Jag tänker på krypet nere till vänster.

Innan jag och hunden gick ut på vår sedvanliga lördagspromenad till Södra Sallerup tömde jag tvättmaskinen. Och jag möttes då av ett av universums gåtor: Om du även knör med ett påslakan när du fyller en tvättmaskin med smutstvätt så kan du ett överväldigande antal gånger upptäcka när du ska ta ut den rena tvätten ur maskin att det mesta nu befinner sig inuti påslakanet!

Hur är det möjligt? Och varför? Universum består till största delen av mörk materia varom vi inget vet. Jag tror det finns ett samband här.

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s