Quizen 30 april

Det var 12 lag, de andra som brukade fylla Pickwicks till bristningsgräns hade väl ett liv de hellre ville leva, det var ju både Valborg och fotboll. Men vi som quizade, två i TLA och två i TSP, till exempel, jämte ett General Mortars som verkade fulltaligt, hade en bra omgång med Eric.

Margaret Thatcher blev vald för tredje gången 1987 och det medikament som tillskrivs engelsmännen, fast det var en holländare som tillverkade det första gången på 1600-talet, stavas gin, frågor vi snavade på. Däremot tog vi att Jabba the Hutt slutade sina vämjeliga dagar genom att prinsessan Leya ströp honom.

Förra veckans rätta svar, förresten, på vilka tre länder som hade flest antal internetanvändare i befolkningen skulle vara USA, Kina och Japan. Vi hade bara Kina rätt. Men det landet… Alltså det räcker att en tiondels promille av dem använder tandtråd för att de ska vara flest på det också.

Vi hade 14 1/2 vilket inte räckte till något. GM blev tvåa och Spitfires vann på 18 1/2. Vi har vunnit två gånger i år, men måste fixa två segrar till för att vara säkra på finalplats. Det är liksom vad det handlar om. Känns rätt bra att veta det. När så mycket annat inte går att veta något om. Som varför duschdraperier dras inåt mot duschen när den senare är på.

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s