Quizen 23 april

Varför minns jag inte 24 frågor från igår? Vi blev trea dessutom. Spitfires vann och det är helt okey, no hard feelings. Brian quizmaster. Vi inledde kvällen med att använda några av våra vinnarkuponger till soppköket på Elysees och det var trevligt. Fattar inte hur en del orkade trycka in marängsviss ovanpå allting annat förståss.

Belgien hade högsta urbaniseringsandelen av populationen, det fixade vi, men vi trodde dock att pannan hade fler svettkörtlar än händerna, ja ni ser jag börjar minnas, men sedan? Jo just det: de länder där invånarna var flitigast utnyttjare av internet var Tyskland och Kina, fast vilket var det tredje?

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s