Lördagspromenad 5 april

Den inkontinenta gamla damen
Se kära gamla Bettan vid dödens rand. Som andra gamla damer har hon börjat kissa på sig och det går inte för sig när det är bensin som rinner ut. För andra gången i år har Eländet, som hon numer tituleras, skavt sönder sin egen tank på ett obegripligt självdestruktivt sätt och därmed beseglat sitt  öde. Läs mer på Snaxxels blogg. Min sons bil går således till skrot med hjälp av vår eminente bilmekaniker i Kvarnby. Snacka om Helvetica-skyltning för visst är det sagda typsnitt vi ser?

Nu är den billöse i valet och kvalet: ska han köpa en bil av pålitligt märke, fint hållen och servad med allt i tiptop-skick och som bara är några år gammal, men är liten? Eller är det bättre att lägga samma summa på en större bil som då dock antagligen måste vara äldre och ha gått mer? Hur väljer man bäst med tanke på säkerhet?

utpost allra mest öster om ikea
Malmös allra mest östliga utpost av sitt slag. Gråmulet och småregnigt och allt annat som vanligt. Går och letar efter musöron på björkarna och hittar till min lättnad inga varvid jag slipper beskära rosorna. Giter inte, det är för tradigt väder för utomhuspyssel, så jag låter trädgården fortsätta sin vintersömn. Lite till. (5 april 2008)

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s