Lördagspromenad 29 mars

Civilisationen har nått Kvarnby ängar
I veckan har Kvarnby, som kanske den yttersta utposten, begåvats med Malmös nya stationer för hundbajs. Utbudet har även förtätats; åtminstone en insamlingsenhet mer, den på bilden, har placerats ut i vår stadsdel. I bakgrunden ses en nybyggnation som när den ursprungligen projekterades på 90-talet marknadsfördes av entreprenören med stora braskande annonser i Sydsvenskan under devisen: På natursköna Kvarnby ängar kommer att uppföras -och så följde en uppräkning av alla hustyper som var aktuella. Och den annonsen var bokstavligt menad. För det finns inte en kvadratmeter kvar av de ängarna. (29 mars 2008)

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s