Quizen 26 mars

Årets andra seger! Satt fint! Vi tog att bron över floden Kwai fanns i Burma, att George var den yngste i Beatles och att män och kvinnor givetvis har lika många revben. Ack ja. Nyazeeländaren Steve förvånade väl mest som quizmaster genom att den här gången inte ha en fråga som hade hans hemland som svar. Eller satt jag och sov? Vi delade våra högsta poäng, 29, med ett annat lag varvid vi skyfflade fram vår alfahanne som svarade rätt på utslagsfrågan och middagskupongen var vår! Fast det är ju äran det handlar om – och att slå ärkefienden!

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

1 Response to Quizen 26 mars

  1. Psyyyyycho says:

    Hallå, då har man hittat hit då. Vi ses!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s