Ett sista vårtecken sen flyttar jag från Kvarnby, men bloggen kan väl leva kvar?

Igår den 12 januari tog jag rekordtidigt foto på snödroppar som kommit upp ur marken här i Kvarnby. Jag tror frånvaron av snö gör att den lilla rara blomman kunde ge sig till känna redan nu. Fyndplatsen är den vanliga för Kvarnbys sedvanligt första snödroppar: vid rondellen på Klågerupsvägen så får ni själva leta närmare.

Med detta vårtecken säger jag tack för min tid i Kvarnby, 29 år har jag bott här, men nästa månad, februari 2020, flyttar jag till barn och barnbarn i Åkersberga. Det ska bli jättespännande ta mig fram i en ny bygd. Och jag vill gärna fotografera och rapportera därifrån. På en ny blogg som jag nu grunnar på vad den ska heta. När jag bestämt mig länkar jag in den i menyraden överst på den här bloggen.

Kort från Kvarnby får gärna fortsätta, så länge jag ser att det finns besökare hit i varje fall. Och du kära besökare är så välkommen att skicka mig foto och berättelser från det gamla Husie, det publicerar jag så gärna. Om jag själv kommer att kunna bidra med något i fortsättningen får tiden utvisa. Tack för mig!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s