Bara Bara gamla kyrka once again…

Plötsligt var den där igen: Kyrktornet på Bara gamla kyrka. Den syns väldigt vida omkring, men bara oväntat och plötsligt, som Batman, typ. Kanske inte. 🙂

juli2017_11

I mitten i gluggen till höger på den gröna “linjen” har du kyrkan längst bort i fonden. Klicka på bilden så förstoras den. Och så klicka en gång till så framträder allting :-). Vägen kyrkan syns från är Lilla Djurslövsvägen som löper mellan Malmövägen och Tottarpsvägen. Kanske en väg lika gammal som kyrkan som är från 1100-talet.

juli2017_12

Skenbart mycket närmare, men något närmare dock. Vägen jag cyklar på nu är i varje fall Särslövs kyrkoallé som går från Särslövs kyrka till Nordanå. Biltaken som skymtar bör vara de som trafikerar väg 11. Kyrkan, som inte är så stor i sig, ligger osedvanligt högt och syns därför från de mest långväga platser, ifall vinkel och höjd är den rätta från betraktarens öga. Efter några meter kan den vara puts väck. Spännande fortsättning och här kan du läsa mer om kyrkan.

This entry was posted in Om konsten att cykla and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s