Mossa mossa på er i mossen!

DSCN4507

Gravanden till höger noterade jag i fjor den 26 mars i Husie mosse så jag kan tänka mig att det är samma som nu har kommit tillbaka och håller grågässen sällskap.

DSCN4514

Precis som paret kricka som också kom till mossen i fjor, men då även det en månad tidigare, den 24 mars. Tänkte årets sena ankomst kunde ha med kylan att göra, men ser att våren var precis lika kylslagen, regnig, snöig och blåsig i fjor. Vem minns det förresten? Säkrast att hålla sig uppvärmd med lite sträck och tänj kan jag tänka mig om det nu är det de så kallade simänderna sysslar med ovan.

This entry was posted in Fåglar and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s