Söndagspromenad i Husie

Foto från dagens rundvandring i Husie. Fina färger, det gäller att samla intryck att klara sig på genom vita-gråa-svarta vintern som väl kommer när en minst vill ha den. De vackra träden på bilden ska tydligen sågas ner, de boende tycker de skräpar ner och skymmer solen. Väldigt tråkig inställning som jag har liten förståelse för, jag tror toleransen för naturens egenheter också minskar ju mer man ger sig rätt att ändra på. Vad tycker du? Hoppas träden får vara kvar!
Här är en länk till fler av dagens bilder på mitt bildkonto på Flickr.

husie_11.JPG

This entry was posted in Miljö, Söndagspromenad. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s