Rödstjärten underhåller åter i Kvarnby…

Den här rödstjärten jag spelat in ljudet av, har dels bestämt sig för att uppvakta min grannes sovrumsfönster med sin enträgna sång som startar i gryningen och håller på till sena kvällen, dels bara plocka ut en del av artens annars mer melodiösa repertoar och fokusera på just denna sekvens som du hör här. Jag borde spela in vad min granne säger om den lille gynnarens oupphörliga serenad. Den förras utgjutelser är betydligt mer varierade och koleriska… 🙂

https://soundcloud.com/anna-mi-5/20130601-140411

P.S. Den som oupphörligt flåsar i bakgrunden är min hund, men nu hör jag att på slutet viner några tornseglare förbi också, de kom till Kvarnby Station i veckan! (2 juni 2013)

This entry was posted in Fåglar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s