Så var de bara fem?

De fem kvigorna är utsläppta i Bulltoftaparken igen och de står så fint mot det gröna och blå. En av dem verkar så liten så den är nog ny för i år medan den sjätte sedvanlige deltagaren, tjuren, lyser med sin frånvaro. Han orkade kanske inte med sällskapet. Jag undrar om det överhuvudtaget är samma kvigor?

Jag ser fram emot när Bulltoftadjuren får en egen hemsida på Malmö stads webbplats där man kan beställa ett sms när det är dags för kosläpp kanske redan nästa år? Vore roligt att se live den där utsläppsysterheten man har hört talas om. Det är något annat än utsläppsrättigheter det. 🙂

This entry was posted in Malmö, Miljö and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s