Vägar till Kvarnby

Vägar till Kvarnby skrev jag under julen 2011 på beställning av Husiebiblioteket. Biblioteket länkar till min bloggavdelning om det gamla Kvarnby, men det ville kunna låna ut något om Kvarnbys historia på papper också. Tydligen är besökarna på Husiebiblioteket mycket intresserade av vår bygd. Jättekul! Självklart ville jag komma mitt kära stadsdelsbibliotek till mötes i ärendet, en ära!

Och det har blivit en berättelse där jag låter min lilla familjs tid i Kvarnby korsas av spåren efter dem som gått här före oss. Historien är så uppenbar i Kvarnby, bara man vet vad man ska leta efter, eller hur?

Här kan du ladda ner berättelsen som pdf om du vill. Men annars går det nu alltså att låna den på stadsdelsbiblioteket som gjort iordning två ex för det. Hör gärna av dig med synpunkter på det jag skrivit! Och har du själv berättelser och bilder vore det jätteroligt att få ta del av ditt material!

Vägar till Kvarnby, en liten trevlig introduktion till nutid, dåtid och forntid i Kvarnby med omnejd.

This entry was posted in Kultur and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s