Möt Belinda, arkeolog i Husie

“Det som fascinerar mig är att historien och avtrycken från förr finns överallt omkring oss, bara vi kan läsa dess spår.  Det finns något magiskt i sådant som har överlevt tidens tand. Men spår finns inte bara efter forntiden utan även vi idag kommer att lämna efter oss spår till framtidens arkeologer. Vad kommer dessa spår berätta om oss?”

Belinda L. Nilsson funderar i sin gästkrönika här på Kvarnbybloggen om forntid och nutid. Du hittar henne säkert i Gyllins Trädgård också där hon försöker tyda spåren efter både handelsträdgård och från dem som gick här långt före oss. Läs hennes berättelse i Belinda, arkeolog i Husie, på jakt efter forntiden i Gyllins

This entry was posted in Malmö and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s