Verklig skylt i overklig miljö eller tvärtom

Promenerade med kompis och hund i Bulltoftaparken i Malmö idag och vi såg den ilsket orangea skylten på långt håll. Närmare uppmärksammade vi fler skyltar jämte en massa snöpinnar som markerade en större cirkel i parken. Ska det landa ett tefat här, undrade vi så smått. Men nej, det ska landas tonvis med snö! Och det finns risk för ras i snömassorna också! Läs skylten och bäva!

I år är Gatukontoret med andra ord förberett för en vinter som fjolårets. Men det verkar inte vädret vara. Vilket är mest overkligt just nu: skylten eller det nuvarande vädret? Plus tio grader och grönt och skönt!

This entry was posted in Malmö, Miljö. Bookmark the permalink.

1 Response to Verklig skylt i overklig miljö eller tvärtom

  1. Lars G says:

    Man ska vara väl förberedd här i livet …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s