En annorlunda vinter – än så länge…

Från dagens promenad till Södra Sallerup. Så här såg det inte precis ut i fjol. Det här är fint. Bara tråkigt mörkt, där har snön sitt största värde: ljusa nätter och ett vackert inbäddat landskap. Men när världen ser ut som på bilden är den vacker nog. Bara lite mörk, snart. Har dock tagit fram granen ur förrådet och tänkte strax ge mig på att sätta i belysningen. Det tillhör mina tidiga barndomsminnen: de vuxna kämpar med ljusslingan som varje år är i en enda härva tydligen trots att den blev prydligt nerplockad julen före.

Ha en fin tredje advent!

This entry was posted in Lördagspromenad. Bookmark the permalink.

2 Responses to En annorlunda vinter – än så länge…

  1. Lars G says:

    Vackert ljus. En sedvanlig december brukar vara ganska snöfattig

    • wendel says:

      Jo såpass är det här ärets december typisk, det är de sista två som väl varit ovanliga med sitt rika snötäcke då. Du plåtade inte heller månförmörkelsen i går ser jag, den ska bara upplevas tror jag. Annars njuter jag mycket av att se dina bilder på din blogg – en rekommendation: larsfotografier.blogspot.com. Och jag håller med: svart-vitt kommer aldrig att bli out of fashion, de förmedlar alltid ett högre stänk av autenticitet och tillvarons brutalitet på något sätt, kanske en generationsfråga?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s