Hälsade på fina boken!

Åkte som vanligt till bokmässan i Göteborg, favoritmässan genom åren vilken håller stilen. Om den rent av inte bara blir bättre och bättre. I år tycker jag det fanns betydligt fler korta, fria monterseminarier i angelägna ämnen behandlade på ett vällovligt kvalitativt sätt, rent av intellektuellt stundtals. 🙂 Och de högljudda flörtiga författarsamtalen bland de stora förlagen verkade väldigt nertonade, i alla fall första branschdagen som är den dagen jag brukar strosa runt i timmar…
Självklart besökte jag Manifestos monter och “min” fina bok: Sociala? Medier?. Vi är många författare i den antologin, men utan förlagets formgivare Petra Lundin till vänster och förläggaren och
antologins redaktör Michael Nilsson till höger hade det inte blivit någon tryckt bok om sociala medier. Det hade varit jättesynd! Verket har nu även blivit högskolelitteratur vid några lärosäten, roligt!

This entry was posted in Kultur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s