Åh vad härligt med en tryckt bok om sociala medier! :-)

Jag vet inte om reklamraden är kvar när du tittar, men om det under det här inlägget står “Ny bok om sociala medier ute nu” så är jag en av författarna till den antologin: Sociala? Medier? En antologi om en ny tid.

Det har varit jätteroligt vara med om hela det digitala sociala projektet som alltså mynnar ut i en tryckt bok! Förlaget Manifesto fiskade på Linkedin – och förmodligen i fler sociala nätverk – efter skribenter till utgåvan och vi var 36 som nappade och skickade in våra alster i fjol. Nu häromsistens träffades vi IRL första gången på ett analogt och härligt releaseparty i Malmö där vi väl lite till kvinns och mans kände oss som föräldrar till en gemensam bebbe som nu såg dagens ljus! En underbar känsla att hålla boken i handen första gången, se bilden ovan från släppefesten!

Och visst behöver vi såväl sociala medier och digitala arbetsformer och dito nätverk som analoga möten och tryckta produkter när sådana är rätt sak på rätt ställe. Tänk vad trist att ha ett digitalt partaj, till exempel!

Läs mer om boken och förlaget och se fler skoj bilder eller rentav kolla youtubefilmen på oss!

This entry was posted in Kultur and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s