Kvarnby AK Brottarklubb säger skål

Kvarnby AK Brottarklubb säger snarare “pokal” ser jag när jag tittar närmare efter. Bilden har jag fått av Larry Rosengren, gammal brottare, ständig kvarnbybo och nutida bildleverantör till bloggen. Jag har fått fler foton från honom vilka så småningom kommer upp på egen sida under bloggens avdelning Kort från det gamla Kvarnby. Men till dess kan vi väl hjälpa till och identifiera grabbarna! Känner du igen någon så hör av dig! Och berätta mer om Kvarnbys Brottarklubb som vad malicen förtäljer lades ner efter ett årsmöte Malmöpolisen fick komma ut och skingra…

This entry was posted in Bilder and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kvarnby AK Brottarklubb säger skål

 1. uffe says:

  Hej! Kan antagligen ge dig namn på en del av dom
  då min morbror är en av dom. Och herren till vänster
  Arne ström lever fortfarande, på hans sida har han min morbror
  Henning Nilsson. Mvh Uffe.

 2. wendel says:

  Ja, va fint om du har fler namn! För då kanske någon av dem tycker det är kul att fotografiet kommit fram ur gömmorna och kan berätta lite mer om hur det var förr i tiden i Kvarnby! Så återkom hemskt gärna med fler uppgifter! Många hälsningar och skriv gärna själv ifall du vet hur det var i bygden förr!

 3. Mikael says:

  Mannen på bilden med glasögonen är min morfar John Friberg. Han brottades ca 350 matcher med kvarnby brottarklubb. Morfar har ett likadant foto i sitt album. Det här hade han verkligen tyckt varit kul att få se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s