Sociala medier i en tryckt pappersbok

Igår var jag på släppefest hos förlaget som producerat boken jag medverkar i: “Sociala? Medier? En antologi om en ny tid”, 29 kapiteltexter av olika författare. En härlig stämning och mycket märkvärdigt att äntligen få hålla en bok i näven som jag själv varit med om att skriva. En sorts bebis med 35 föräldrar från olika delar av Sverige. Många av oss hade nu tagit oss till utgivarens vindskrypin i Malmö för att för första gången träffa varandra och den färdiga boken. Och här gick vi omkring, stolta och glada över att våra texter om sociala medier genom ett kreativt förlags försorg hade hamnat i en tryckt pappersbok! Bilder från festen och bokblogg.

Det kan ju låta som en motsättning: sociala medier och tryckta böcker. Men mixen är perfekt precis som att digitala nätverk och analoga fester hör ihop. Och själv är jag snarast ett levande exempel på att leva som jag lär i mitt kapitel: Låt kunden göra jobbet och marknadsföra produkterna själv genom sociala medier… 🙂 Fast förlaget har en hemsida för den som vill köpa boken också.
Michael Nilsson, bokens redaktör,  jobbar nog lite annorlunda och det ska bli kul kolla vad som händer härnäst.

This entry was posted in Kultur. Bookmark the permalink.

1 Response to Sociala medier i en tryckt pappersbok

  1. Josef says:

    ……..Jag gissar att du precis som sa manga anvander nagon form av sociala medier som Facebook och Twitter!.Jag gillar att blogga och gor det ganska mycket! Nackdelen med att anvanda namnda medier ar att man latt fastnar i konversationer med trevliga Facebookare och Twittrare ! Tiden gar snabbt nar man ar pa Sociala medier med gamla Internetvanner och nya bekantskaper att man emellanat blir helt ineffektiv!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s