Lördagspromenad 14 augusti 2010

Blåhallon i Gyllins trädgård Blåhallonen svämmar över Gyllins gamla trädgård i Kvarnby som aldrig förr! Man äter sig igenom strövområdet och kommer ut med blåa händer. Bären är perfekt mogna nu medan björnbären, som växer i mindre populationer, fortfarande är lite sura.
Jag ser fram emot att på måndag få ha premiär för världens finaste cykelväg till nya jobbet: Genom Gyllins naturpark till hållplatsen på Toftanäs där nya snabbussen till Lund stannar. Från dörr till dörr bör resan gå på runt 30 minuter.
Lustigt det där med att det fysiska avståndet mellan  Malmö och Lund går att erövra snabbare än nästan vart man än ska inom Malmö, men att få städerna att känna samhörighet kommer aldrig att ske, det psykiska avståndet ligger där det ligger…

This entry was posted in Lördagspromenad. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s