Gammal tidningskärlek rostar tydligen aldrig

Jag sysslar en hel del med sociala medier på olika sätt -och i augusti ges förhoppningsvis även en antologi ut i ämnet där jag är en av medförfattarna. Men hur kul det än är med digitala interaktiva medier så går lyckan aldrig över tydligen när de här nämnda företeelserna antar skepnad av tidning – gammal hederlig… Som http://paper.li/annamiwendel Bakom den URL:en döljer sig en gratistjänst som gör en tidning av twitterinlägg från dem jag följer. Den trycks inte så klart men uppdateras en gång om dagen som nätupplaga. Min egen helt personaliserade twittertidning. Självklart oemotståndligt!

This entry was posted in Journalistik och massmedia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s