Quizen i onsdags 12 maj 2010

Bryan var slipad och bra, som vanligt. Vi var mindre bra och lagandan försämrades av taskig placering i biblioteket. Precis som Spitfire svarade vi Steffie Graf som en av två särskilda tyskfödda tennisspelare förutom Boris Becker, men Bryan hade bara tänkt på att McEnroe var född i Tyskland. Att det finns ett norrsken på södra halvklotet hade jag aldrig tänkt på, tack och lov hade andra i laget gjort det och visste därtill vad det kallas. Jag och en till satsade friskt på att män slapp bära slips under frukosten på nått högfärdshotell utomlands, men det var jeans som då var tillåtet vilket den medlem som gissat det så klart blev störd av att vi andra inte lyssnade på. Som vi alla blir. För sånt händer hela tiden att rätt svar är uppe och vänder, etc. Fast ingen av oss ville tro på att Churchill efter ett toalettbesök motiverat att han inte tvättat händerna med att han inte kissat på dem..
Ja, ja, ja, som spanjorerna säger. Eller mierda!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s