Ännu en hjärnmosbilaga född!

Sydsvenskan har gjort det igen! De lyckas skapa ännu en renodlat antiintellektuell bilaga jämte Söndag som firar orgier i hjärnmosmaterial. Lördag såg dagens ljus idag och passar fint ihop med Söndag: Positiva okritiska reportage från reklambyråvärlden där en vd får säga att de väljer att ha roligt framför att tjäna pengar och att de har så nöjda kunder, etc. Flera inkrökta texter till om affärsbranschen samt den inbakade motordelen där frågesporten tydligen inte var fin nog att få följa med. Ett udda ofärdigt reportage om en viktig medicinsk uppfinning som presenteras som Innovation och där själva affärsidén är vinkeln.
För säkerhets skull redovisas också att lanseringen av Lördag föregåtts av en smygpremiär för ett par hundra minglande näringslivsrepresentanter i torsdags. Det är väl dem bilagan är gjord för i stort sett.

This entry was posted in Journalistik och massmedia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s