Kastanjen bildar sig från ny källa!

 Jag har fyllt mitt bloggutrymme för bilder, men fick av den oerhört tålmodige bloggteknikern tipset om photobucket som jag nu testar. Det är gratis och ska fungera, men det vet man ju…
Ännu en bild från dagens trädgård med andra ord. Ingen vet var haren har sin gång, men knappt heller hur en kastanj kan snärja ut sina grenar.
Min son planterade trädet från en groende nöt när vi flyttade hit 1991, och det dröjde sju år innan den blommade första gången. Sedan har utvecklingen skjutit fart bättre och min granne säger att hon tänker skriva till Europadomstolen för att få trädet fällt om hela hennes trädgård en dag kommer att ligga i skugga, he-he.

This entry was posted in Bilder. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kastanjen bildar sig från ny källa!

 1. Emma says:

  Hata jobbiga grannar.

 2. wendel says:

  Jag tror du stressar så mycket på dina ufo-grannar så du inte ser att jag skämtar om min oskyldiga granne som i sin tur har skojat méd mig om trädet. Dina grannar är verkligen inga man skojar om, jag vet. Hoppas de flyttar… fast inte hit!!!

 3. Emma says:

  Ja om de inte flyttar snart så gör nog jag det. Och jag ska vara otroligt noga med att fråga hur grannarna är vid visningarna!!!

 4. Birgitta says:

  😉 Fast det är ju inte säkert
  att man svarar ärligt om man har jobbiga grannar…

 5. Eva says:

  JAHA, det är alltså jag som är den fula grannen.
  Jag har aldrig nämnt något om någon Europadomstol, detta ord finns inte i min ordbok.
  Jag kan t o m tycka att trädet är vackert, speciellt nu på våren, men med tanke på våra pyttesmå, smala radhusträdgårdar är jag rädd att det blir för stort för fort. Och så jag tycker att bloggaren borde hålla sej till sanningen, när man refererar en person. Skämt eller inte, det kan missförstås. 👿

 6. wendel says:

  Sorry, jag skojade och eftersom jag inte nämnde ditt namn så tänkte jag att det gick bra. Nu vet alla… Fast du har protesterat, erkänn, av att få din trädgård lagd i skugga av trädet i framtiden, du har antytt, etc. Fast kanske inte nämnt just Europadomstolen, he-he.
  Puss och kram! Din granne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s