Arbetssökning pågår, del 8

Fick ett vänligt e-post från handläggare på Region Skåne. Angående att jag beklagar mig över att databaserna inte visar upp jobben på rätt sätt, etc:
“Platsnytt ändrade plattform under vecka 12. Detta drog ut på tiden så bytet var inte klart förrän i mitten av v. 13. Bytet orsakade störningar i överföringen av annonser m.m, varför en del information fick föras över manuellt. Även publiceringen på arbetsförmedlingen blev lidande och i avvaktan på att detta skulle rättas till har vi inte kunnat lägga ut några annonser alls förrän i tisdags förra veckan.
Jag är ledsen för det inträffade men tekniken rår vi inte över.”

Maskinerna skulle ju vara våra vänner? Nu trasslar tekniken till det  för både arbetsgivare och arbetssökande istället, suck!

This entry was posted in Arbete & Fritid and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Arbetssökning pågår, del 8

  1. Joachim says:

    Ett märkligt uttalande att vi inte rår över tekniken. Vem eller vad rår då över den?

  2. wendel says:

    Det är väl det vanliga: de som ska jobba med ett tekniskt system är inte samma människor som bestämt vilket system som ska köpas in. Det finns även en annan grupp inblandad, teknikerna, som har sina uppfattningar om vad som ska prioriteras och hur ett fungerande system ser ut. Och även om handläggarna nu ansett allting varit frid och fröjd behöver ju inte vi på andra sidan tycka det. Kommunikation är inte lätt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s