Inte blott blått

Bronsåldershögen vid Tillysborgsstigen gonar sig i vårvärmen, fältet är oplöjt, råkorna flyger på kraxkraft och himlen välver sig i sina egna nycker. Som här i Kvarnby där blånaden är uppblandad med en tesked vitt och ett kryddmått rött. Vilken ger ett sting och karaktär som MFF-varianten saknar.
Jag har köpt kulören på burk också och målat om badrummen med den, då heter nyansen S 0502-B, men den har verkligen slitit sig från affärens testremsa där provet är mer grågrönt. Jag är glad färgen gjorde uppror när jag började måla med den för det är som på fotot det ska se ut så klart: väggar som öppnar sig likt himlen i Kvarnbyblått!

This entry was posted in Bilder and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s