El-tävlingen (El Tävling) avgjord!

Stadsbiblioteket i Malmö epostade mig idag och tackade för tipset om att biblioteken i Vansbro och Häljarp lånar ut energimätare; jag vidarebefordrade ju till dem de tips jag fått in i tävlingen här på bloggen om hur vi kan spara på el. Men biblioteket i Malmö behövde veta lite mer. Så jag ringde biblioteket i Vansbro och fick de nödvändiga upplysningar som gör att nu även Malmö Stadsbibliotek införskaffar energimätare; sådana kommer att finnas till utlåning i miljöbiblioteket i huvudbiblioteket, hälsar Katarina Forsström, Teamledare på Malmö Stadsbibliotek.

Kul! Att en tävling kan göra skillnad! Så då är det dags för prisutdelning här! Och det blir samtliga tre som lämnat in tävlingstips, Joachim, Mona och Mats, som vinner! De bidrog tillsammans till att Malmö Stadsbibliotek nappar på en som det säger “bra idé”. Tipset om energimätare är utmärkt i sig, men att det dessutom ledde till att stadsbiblioteket agerar är en fjäder i hatten så klart för spridningen av sagda fenomen.
Jag skickar några miljöprylar jag själv fått av VA Syd när jag kontaktade vattenverket och föreslog en förbättring på deras hemsida. Om signaturen Mats hör av sig och ger mig sin snigelpostadress kan vinsten hitta hem till honom också!
Grattis!

This entry was posted in Miljö and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to El-tävlingen (El Tävling) avgjord!

  1. Joachim says:

    Jag får tacka för vinsten – doseringsmåttet var precis vad jag behövde. Om jag jämför med dH för min del av Sandby och vad tvättmedelspaketen tycker, så har jag nog doserat lite i underkant hittills. Och frimärket var verkligen tjusigt, det har jag ångat av och satt upp på väggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s