Ingen vidare utställarteknik på det tekniska museet

Var på Teknikens och Sjöfartens hus idag med god vän för att övervara när Automatorkestern framför sina jazzlåtar. Bandmedlemmarna agerar fint och rör även levande på ögonen till den nyinspelade musikens taktfasta stomp. Rolig bonus är musikvideon på teven bredvid med Timbuktu bland dockkropparna. Se den här också!

 Utställningen Tidernas stad i samma sal som ovan fortsätter att visa udda gamla grejer på ett kaotiskt sätt, men menar kanske att de myckna texterna på montrarna ska binda samman. Kanske de gör, men högt belägna meterlånga staplar sprutmålad gulgrå text i inte särkilt stor stil eller vettigt typsnitt på glas i dunkel belysning går ju inte att läsa! Det sämsta jag sett, ärligt talat. Jag har besökt den här permanentutställningen flera gånger sedan den invigdes våren 2007. Och antingen har jag inte ens sett att det finns text på glasskivorna vid mina tidigare besök eller så har någonting hänt nu.

This entry was posted in Kultur and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s