Vatten och vetande del 4

Idag kom ett paket från VA Syd med bonuspresenter för att jag kom med ett bra förslag till deras hemsida. Tack för vasksnafsrensaren! En sådan har jag inte tidigare utan jag har ödslat miltals med hushållspapper genom åren. Slut med det!
I paketet låg också fyndiga vattenflaskor, utmärkta tvättmedelsdosor, roliga vyrkort, bra informationsbroschyrer och två wettexdukar med miljöinformerande tryck! De sistnämnda är jag benägen att skicka till Grumme så fort de får ändan loss att svara på mina frågor. Det är bara tisdag och jag frågade i fredags. Men VA Syd har skämt bort mig: två tjänstemän svarade dagen efter. Så kom igen nu Grumme och berätta varför ni avviker från Livsmedelsverket när det gäller att gradera vattnets hårdhet. Ni kan vinna en wettexduk!
De andra ovannämnda sakerna jag fick kommer jag och min bisittare u.r. johansson att ha som priser vid fortsatta bildgåtor. Det här vet inte u.r.j. om men han går säkert med på det. 🙂

This entry was posted in Journalistik och massmedia, Miljö and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s