Nu fick jag vatten på min kvarn! Del 2

Försökte vitsa till det där i rubriken. Men vad jag vill säga är att jag idag fick svar från VA Syd på mitt inlägg av i förrgår: i lördags skrev jag ju och klagade över hur svårt det var att veta vad som gäller för vattnets hårdhetsgrad. Läs nu tredje kommentaren till mitt inlägg!
Och kolla in VA-Syds hemsida, särskilt kolumnen till höger… 🙂
Samtidigt fick jag ett epost från chefen för VA Syds Laboratorieenhet som erbjuder sig att förklara allt om vattenkvalitet för mig om jag ringer honom. Har du några frågor så lämna dem i en kommentar här så tar jag med dem också. Jag berättar om han säger något spännnade!
Jättefin och snabb service från vårt vattenverk! Förutom en väl fungerande och snygg hemsida så både twittrar och bloggar VA-Syd också. Malmö Stad skulle nog behöva göra något, tror jag.

This entry was posted in Journalistik och massmedia, Miljö and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s