Quizen i onsdags 20 januari 2010

Spitfires är så positiva: på deras blogg skriver de att de hade nästan alla rätt på hands-outen och det framstår hos dem som jättebra. Vi hade ett fel och är skitirriterade! Vi hade handomröstning ifall en sköldpadda var en reptil eller amfibiedjur. Vi valde det sistnämnda. Och så röstade vi om ifall det inte spontant uppkomna svaret på vad IBM stod för ändå var fel; inte var det International där i början som vi svarat, det måste vara Intelligente och så ändrade vi. Och så tvingades vi sitta och lyssna på Too late for a tables apvrål över att de vann med två poäng över oss…

Hade vi svarat rätt på det vi felat av ovannämnda hade vi ändå bara fått 21,5 i och för sig vilket var ett halvt poäng mindre än vinnargänget. De andra felsvaren vi angav hade vi inte diskuterat några alternativ till vilka varit bättre så där grämer man sig inte lika mycket. Det var väl mest bara vilken komiker som varit kom-fram-och-säg på Golden Globe som vi inte kunde förstås.

This entry was posted in Malmö and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s