Quizen i onsdags 16 december 2009

Tim körde en bra quiz i en närmast sanslöst knöfull pub. Vi slarvade bort några poäng, svarade pigment och inte melamin som vi också hade uppe vid vad som har betydelse för uppkomst av hudcancer och jag gjorde en slarvig teckning av hur symbolen ser ut för långsam uppspelning. Vi trodde även att det var Venezuela och inte USA som kammat hem flest Miss Universum-titlar. Det senare var vi inte ensamma om. Men det var långt till pallen ändå.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s