Malmö stad har ny hemsida

Malmö stad har ny hemsida och därför har en del länkar ballat ur. Som den till Malmös Ljus som jag bloggade om häromveckan. Vad gör man då? Jo epostar Malmö stad som både fixar adresserna och skriver trevligt svar tillbaka:

Hej!
Angående din fråga om var du hittar Malmös ljusguidningar på webben malmo.se. Som du kanske sett så har Malmö stads hemsidor helt och hållet byggts om. Den nya malmo.se såg dagens ljus för mindre än en vecka sedan. Direktadresserna har inte fungerat förrän precis nu och vissa adresser fungerar inte längre eftersom de så att säga “pekar fel” när de är länkade till en sida som inte längre finns. Men jag har ringt Gatukontoret som svarar för ljusguidningarna och adressen till dem numera är:

www.malmo.se/ljusimalmo

Bästa hälsningar
Eva Klamméus, informatör, Malmö stad,Kulturförvaltningen

This entry was posted in Kultur, Malmö and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s