Quizen i onsdags 4 november 2009

Vi hade 20 och vinnaren 25 i denna härliga Meghan-quiz i bra tempo. Vad förlorade vi då på? Vi trodde det var 1958 och inte 1957 som var tre år innan Beatles bildades, vi trodde det var Australien och inte Kanada som en gång kallats Ruperts land, och vi snubblade på stavelserna i vad nudlar kallas på japanska, bland annat. Men visdomsorden “We seem to be made to suffer, it’s our lot in life.” kommer från C-3POs robotmun, och det kunde vi och så är det väl på sätt och vis eftersom vi inte har vunnit på väldigt länge nu…

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s