Quizen i onsdags 21 oktober 2009

Tim är tillbaka som quizmaster och det är bara trevligt egentligen, men synd är att det betyder att Eric inte finns kvar för hans mer litterära quiz saknar efterföljare!
Nåväl, vi svarade fel på för många frågor och de felsvar som grämer mig är de där vi hade rätt svar som alternativ: det är vattenmelon och inte tomat som japanerna odlat fram förpackningsvänligt fyrkantiga versioner av och som är en frukt populär i USA (tomat är också en frukt!), det är gång och inte cykling som står för den längsta olympiska distansen i ett lopp (5 mil) och det är koppar och inte platina som silver blandas ut med för att bli hårdare.

Ovannämnda hade kvällens vinnare Spitfires alla rätt på (tack Anders för att jag fick rätta erat protokoll, :-)), de hade även rätt på författarens namn till Kitchen Confidential, höjden på svikthoppsbrädorna i badhusen, etc, men precis som vi inte lagt sådant krafs på minnet som vilken grekisk gud det är som ett så kallat modehus tagit till sig som symbol. Modehus kan spränga sig i luften vad mig anbelangar. Må däremot våra quizaftnar bestå!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s