Quizen i onsdags 090909

Har ingen aning om hur det gick, vi pep från puben innan resultatet offentliggjordes. Vi hade haft vårt roliga och kunde bara konstatera att poolmannen ringer på två gånger. Megan höll en underbar quiz, hon är tapper som framhärdar i sina musch-musch-frågor eller vad de heter, just dem loggar jag ut från.
Vi klarade inte alla tio amerikanska delstater som har två ord i namnet, ej heller blev vi överens om att Somalia och Colombia hade det gemensamt att ekvatorn drog igenom dem, länderna “känns” befinna sig norr om. Däremot var känslan att 1963 var året då Cleopatra, 81/2 och Dr No gick upp på biograferna rätt. Och vi klarade vad WYSIWYG står för, men missade vad en av de vanligaste sakerna är som gästerna glömmer på krogen förutom glasögon och paraplyer: att ge dricks…
Vad vore onsdagar utan quiz? Och vad vore vårt lag utan Stella, henne ska vi fira på lördag, hipp hurra!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s