Nästa gång får hunden ta tjänsteresan

Hjorthögs gårdNär jag reser bort kör jag hunden till panget ute på landet strax öster om Malmö, så här fina är omgivningarna där. Tippen får egen nattbur med fäll, gemensam dagrastgård med nät mellan de olika gästerna för säkerhets skull, promenader i som sagt var vacker lantlig miljö, bra mat och det bästa av allt: han badas innan jag hämtar honom.

hundpensionatet i Fårabäck

Nästa gång jag ska på tjänsteresa borde jag sätta honom på planet och inkvartera mig själv på pensionatet i stället. Alla skulle bli nöjdare: de jag intervjuar skulle slippa en sur journalist som ställer kritiska frågor och istället få träffa en typ som snällt lägger huvudet på sne och verkar lyssnar intresserat åt allt som sägs och som bokstavligen slickar folk varhelst han kommer åt, jag skulle få vila upp mig på ett veritabelt spa (måhända är nattsovplatsen lite obekväm, men det kan säkert åtgärdas) och hunden får äntligen komma ut och se sig om i världen.

This entry was posted in Journalistik och massmedia, Malmö and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s