Quizen i onsdags 24 juni 2009

Tomt så in i bängen på Pickwick, men nördlagen Spitfire, Mortars och vi var där så klart. Fast det var  ett fullkomligt okänt lag som tar hem segern. Snårig quiz av Meghan. Vi hade inte full koll på vilka två kusiner som båda avrättades av Henry den VIII, svarade Jane och Anne Boleyn. Men bara den sistnämnda var rätt, den andra är Katarina Howard. Sedan hittade vi aldrig hela titeln på South Park filmen, vi hade bigger och uncut men att ordet i mitten skulle vara longer kom vi inte på. Och så stupade vi nästan totalt på att kronologiskt ordna fem barnböcker där det visade sig att äldst var Alice i underlandet (1865), sedan kom Djungelboken (1894), Trollkarlen från Oz (1900), Peter Pan (1915) och yngst är den första Narniaboken (1950).

Svaren till vad det är som får det att tåras i ögonen var skumma också så det här var rätt jobbigt. Jaja.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s