Quizen i onsdags 15 april 2009

Vi vann igen! Varannan vecka fyra gånger har Team Stella gjort det! Sanslöst roligt! Nu kan vi gå och äta buffé på Sankt Markus hela laget. Men vi väntar och vinner några gånger till så vi får drickat och desserterna betalade också, eller hur?

Det var Bryan som höll i det hela och det här var ingen typisk Bryan-quiz.Det var försåtligt lätta svar på några ställen vilket vi föll på, marginalen mot tvåan var också bara en halv poäng. Till exempel så när Bryan frågar efter hur kristna “commemorates” långfredagen så svarar vi att de högtidlighåller den genom att äta fisk. Men vi hörde fel. frågan löd VAD kristna firar minnet av på Good Friday… Bryan kunde lika gärna frågat vad ett plus ett var och vi hade svarat fel för vi hade vägrat tro på vad vi hörde med tanke på svårighetsgraden vanligtvis på hanses frågor. Sedan missade vi anagrammet också…

Men vi satte jäklar i det hur många som får plats på Malmös nya fotbollsarena (24 000), att de fina ryska äggen heter Fabergé, att seden med påskharen stammar från hednisk fertilitetskult eller vad man ska kalla det och att hönor givetvis kan vara väldigt stolta över att lyckas lägga ett ägg om dagen. Om det senare svaret rådde det slutstrid vill jag lova jämte platsen för Jesu korsfästelse,det fanns två bibliska namn och det var rena rama Maginotlinjeidiotin vad vi skulle svara där. Vi tog bara poäng på Golgata, det andra har jag förträngt… Sedan trodde vi att gudinnan som gett namn åt easter var gudinna över månen och inte våren. Jaja. Men vi vann. Igen!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Quizen i onsdags 15 april 2009

  1. Gunnar says:

    Grattis!!

    Vad duktiga ni är!

    Gunnar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s