Årets första blomma!

img_0875-large
De var där inte igår, det vet jag för jag går förbi med hunden dagligen. Utan idag den 30 januari har snödropparna slagit ut i Kvarnby, vid rondellen på Klågerupsvägen! Kameran aktiverade blixten för dagsljuset är inte mycket att hurra för just nu. Och blommorna ser  därför snarast ut som några svartklubbsbesökare som överraskas av en polisrazzia. Men nu börjar allt om igen. Fint! (30/1 2009)

This entry was posted in Bilder and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Årets första blomma!

 1. Joachim says:

  Hej Anna-Mi – jag hittade min vårblomma några dagar tidigare
  http://krumlinde.blogspot.com

 2. wendel says:

  Va kul att du hittat min blogg och din har samma inriktning som min ser det ut som, ska bli kul att följa! Snödropparna jag rapporterar om kan kanske ha tittat upp någon dag tidigare, men nu när jag vet att det kan finnas blommor och verkligen går och spejar efter sådana så vet jag att nu finns det i varje fall inte fler eller andra sorter någonstans i omgivningarna. Att ha hittat vintergäck i den egna trädgården, är det dock inte lite fusk? 🙂

 3. Joachim says:

  Nåja. fusk vet jag inte, men det enda som EGENTLIGEN räknas tycker jag är vilda blommor. Ska hålla utkik, men just nu är det lite backlash. Jag följer givetvis också vad som händer i din blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s