Söndagspromenad 10 augusti 2008

img_0574-large
Det märkliga med den här bilden är det som den visar inte finns där. Mördarsniglar. De är borta i år.  Även nu när det har regnat större delen av dygnet kunde man ju tänka sig att de hasade sig fram (eller vad de nu gör) ur buskarna med ett Surprise. Men cykelstigen till Bokskogen – vilken här i Kvarnby brukar vara översållad med slemmisarna – är som synes alldels tom på den typen av liv. Ett under?

Tippen på bilden är till en sjättedel schnauzer och det tror jag är det som gör honom till den personlighet han är. Jag har i blogglänklistan till höger precis lagt in länken till den blogg som drivs av en fulblodsschnauzer, en riktig lama med andra ord för att tala med de, hmm, damer som bor ihop med honom. Lyckolamans blogg är efterlängtad!

This entry was posted in Söndagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s