Quizen 6 augusti

Brian quizmaster som i rasande tempo smulade allas självförtroende till knäckebrödsflagor i ett paket kvarglömt i en sommarstuga ingen bott i sedan kriget. Eller nått. När vinnarna har 17 poäng så kan inte mycket vara värre. Skulle väl vara de riktiga problemen på den här planeten i så fall. TLA hade 13. Vi kunde första halvan av valspråket för de olympiska spelen: One world One dream. Den falskaste floskel jag läst, tror jag. Vi kunde den första av de två dyraste kryddorna som finns: saffran och vanilj. Etc.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s