Hatt, ja tack!

jag, hatten och Mr Sarvjit
Har en känsla av att min blogg inte riktigt längre handlar om bygdefotografering i Kvarnby… Jag har väl gjort för många besök hos den exhibitionistiska flatan Manuelas blogg, för plötsligt kan jag själv inte låta bli: jag måste lägga ut en bild på mig själv i hatt! Mannen till höger och fotografen är två indiska fackpressjournalister som också gör tjänsteresor till de större grafiska mässorna runt om i världen. Här träffades vi på Drupa i Dusseldorf häromveckan och faen varenda gång jag ska försöka göra ett tyskt u försvinner texten, nu ger jag upp, eller finns det någon som kan hjälpa en gammal mac-användare?

Reny och hans kompis Mr Sarvjit, bilden, tjatar alltid om att jag måste åka och besöka dem i Indien, men det är nog att gå för långt. Däremot kanske jag skulle våga skaffa en egen hatt, den här har jag lånat. (17/6 2008)

This entry was posted in Jämlikhet och genusfrågor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s