Quizen 7 maj

Omväxlande quiz med Steve som traditionsenligt hade Nya Zeeland bland ett av svaren. Men det behövdes fler points för att vinna och det räckte inte våra 19 poäng till för. Fastän vi fixade de flesta av gamla återanvända frågor. Spitfires tog hem segern med ett par poäng till. Men nu börjar jag gilla att de vinner jämt. För då kanske våra två segrar räcker för att komma till finalen i allafall. Det eftersom inte så värst många fler lag får möjligheten att kvalificera sig till finalplats. Heja på!

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s