Jag har fått första pocketboken!

Pocketboks-kedjeberevet jag skrev om den 20 april fungerar! Jag fick en pocketutgåva idag av anonym givare: Spelaren av Dostojevskij. Den har jag läst, men det är nog 30 år sedan så den har jag säkert glömt. Och kommer jag ihåg den är det ju bara positivt för självkänslan så det här är ju lyckat hur läsupplevelsen än blir. Inte för att jag vågar hoppas på 36 böcker sammanlagt, men nu ökar så klart nyfikenheten på om det kommer mera! Tack du okände som skickade boken!

This entry was posted in Kultur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s