Men där har vi snödropparna!

20170219_182822.jpg

Tog mig i kvällningen till Kvarnbys säkraste ställe för snödropparna, vid rondellen på Klågerupsvägen. Och här kunde jag ta ett blomsterfoto som blev rätt dramatisk på grund av mörker och billyktors förbiilande. Tycker jag! Men då var säsongen invigd med de två tidigaste noterade 18 och 19 februari. Undrar när tussilago och blåsippor visar sig i år. Eller pensionskuvertet? Fast när det gäller det senare är minpension.nu bättre. Det finns hopp för både vår och överlevnad tror jag. Gokväll!

This entry was posted in Miljö and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s