Söndagspromenad 21 mars 2010

Äntligen! Inte en dag för tidigt! Bredvid gång- och cykelbanan längs med Toftanäsvägen mellan Toftanäs köpcentrum och viadukten under Sallerupsvägen har idag områdets enda tussilago slagit ut, verkar det som. Vi är flera udda typer som gått och letat…

Det lustiga är att medan vintergäck och snödroppar varit sena i jämförelse med tidigare år så slog tussilagon ut först den 21 mars även i fjol! 2008 tittade den upp en vecka tidigare. Så nu har våren antagligen hunnit i kapp. Fåglarna har det definitivt, värsta röjarpartyna nästan dygnet om numer…

Även Gyllins trädgård kan uppvisa exotiska träsk, se gårdagens notering, och i det här verkar en björkalligator lurpassa.

This entry was posted in Söndagspromenad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s